>
Banner ROSAOKTSPONSOR.jpg

Rosa bandet 2018 - Auktionssida

2018-10-12

Succén med att auktionera ut ett par rosa band till förmån för bröstcancerforskningen är något Olofsfors AB gjort sedan 2010. Runt 600 000 kr har samlats in sedan starten och detta är en viktig insats.

Måndag den 1 oktober startar årets auktion. I år önskar vi att det är ett Olofsfors CoverX band, till ett värde av ca 112 000 kronor, som ska få en ny ägare. Men man har möjlighet att buda på vårt övriga sortiment också. Auktionen, som pågår på vår www.eco-tracks.com webbplats till och med den 31 oktober, kommer att slutauktioneras under SE skogsentreprenörernas årsstämma i Stockholm, lördagen den 10 november. 

– Vår vision är att ingen ska drabbas av bröstcancer. För att nå dit krävs forskning, kunskapsspridning och påverkansarbete. Mycket tack vare våra viktiga företagssamarbeten kan vi ligga i framkant och driva arbetet mot framtiden framåt. Tillsammans gör vi målet möjligt, säger Susanne Dieroff Hay, ordförande Bröstcancerförbundet.

Varje timme får en kvinna beskedet bröstcancer. 
7600 kvinnor i Sverige får diagnosen bröstcancer varje år. 
80 procent av de drabbade överlever sin cancer. Med diagnoser i tid och snabbare behandling ökar chanserna för överlevnad.
 
Detta enl information från Bröstcancerförbundet.

– Det känns jättebra att Olofsfors genom denna auktion kan bidra till forskning och stöd för cancerbehandlade och deras anhöriga samt ge andra chansen att engagera sig för ett så otroligt viktigt ändamål. Fler rosa band i våra skogar gör gott för samhället, säger Daniel Domeij, Försäljnings- och Marknadschef för Olofsfors band.

Deltar i auktionen gör du genom att skicka ett e-mejl med ditt bud (exkl moms) till auktion@olofsfors.se. Budet är bindande.
I mailet skall du notera vilken bandtyp och däckdimension som önskas. Lägg därefter ditt bud.
Våra band har olika prisklasser beroende på bandtyp och storlek. Vår önskan är att få leverera vår senaste bandnyhet CoverX, men du som budgivare har möjlighet att buda även på ett band i lägre prisnivå.
Vi tar tacksamt emot alla bud, men vi kommer att välja det högsta budet oavsett bandmodell.

Olofsfors CoverX Tracks

TACK för ditt stöd! För frågor eller mer information
Vänligen kontakta

Daniel Domeij
Sales & Marketing Director Forestry Products
Telefon: 070-648 66 10
E-post: daniel.domeij@olofsfors.se

Maria Öhman
Marknadsföringsansvarig/Marketing Manager
Telefon: 0930-397 01
E-post: maria.ohman@olofsfors.se

Nyhetsarkiv